Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Sery Twarogowe Niedojrzewające


Chudy, półtłusty, śmietankowy produkowane są z mleka krowiego poddanego wirowaniu, pasteryzacji, homogenizacji i normalizacji zawartości tłuszczu, poprzez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez ukwaszenie czystymi kulturami. Produkowane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu naturalnych wysokiej jakości składników. Sery Twarogowe stanowią świetny dodatek do wyrobów kulinarnych, kanapek, sałatek, dipów, farszy do pierogów a także pieczywa cukierniczego.

 

Ser Twarogowy Chudy Krajanka

 

Ser Twarogowy Półtłusty Formowany

 

Krajanka

Krajanka

   
   
   

Gzika Ostrowska

Ser Twarogowy Mielony

 

gzika

 

 

 

Ser Twarogowy Półtłusty Krajanka

Krajanka

 

 

 

 

poltlusty

 

 

 

 

 

 

 


Rada Nadzorcza Prezydium

Kontakt    
Jerzy Kulas          -   Przewodniczący Daria Wojtczak          -  Prezes Zarządu  Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska    
Jan Kubik             -   Z-ca Przewodniczącego   Zbigniew Madajczak  - Członek Zarządu  ul. Wrocławska 59    
Mariola Karolak   -  Sekretarz    63-400 Ostrów Wielkopolski    
Bogdan Banasiak -  Przewodniczący Komisji
                                  Rewizyjnej
              
 

 tel. 62 736 56 28

 sekretariat@osm.ostrowwlkp.pl

   

 

© 2018 Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska. Wszystkie prawa zastrzeżone. Projekt i wykonanie Netvoip Team